Du er her: Forside > Jammerbugt > Aabybro

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig murer i Aabybro

Få 3 tilbud med priser i løbet af 3 dage

Her kan du få hjælp til at finde et billigt murerfirma i Aabybro. Alt hvad du skal gøre er at bruge et øjeblik på at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge. Det er en service fra 3Byggetilbud, som vi reklamerer for.


✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske murerfirmaer

Få 3 tilbud og find en billig murer i Aabybro

Så nemt kan du finde en billig murer i Aabybro

Det tager kun et øjeblik at få 3 gode tilbud fra murere i Aabybro.

Selvfølgelig kan du indhente tre tilbud fra murere i Aabybro. Hvis du sender din mureropgave ind til 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden, vil de sende den videre til murerfirmaer som arbejder i dit lokalområde. De vil så kontakte dig med en pris på, hvad det vil koste dig at få udført arbejdet af dem.

I praksis vil mange murere gerne ud og besigtige en opgave, inden de giver et tilbud. Der kan nemlig være mange forhold, der spiller ind, når de skal komme med en pris. Samtidig giver et møde mellem mureren og dig de bedste forudsætninger for, at I kan tale din opgave igennem, så du kan få et tilbud, som tager højde for dine ønsker, dit budget og de faktiske forhold hos dig.

Lever de forskellige murerfirmaers tilbud ikke op til dine forventninger eller budget, er du ikke forpligtet til at gøre brug af et af de tilbud, som du har modtaget. Det står dig helt frit for at takke nej. Men hvis du vælger at bruge en af de murere, som har givet dig et tilbud via 3byggetilbud, har du mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. Hvis du er en privat kunde, vil den dække fejl og mangler i det udførte murerarbejde til en værdi op til 35.000 kr. Du kan altså føle dig ganske tryg, når du indgår en aftale med en murer ved at indhente tilbud på nettet.

Her er alt i alt en god mulighed for at få en idé om, hvad det koster at få udført murerarbejde i Aabybro.

Find en god billig murer i Aabybro

Hvad kan en murer i Aabybro give mig tilbud på?

En murer i Aabybro giver dig gerne et tilbud, hvis du tager kontakt til ham, når du har en opgave, som kræver en murer. Her får du nogle eksempler på opgaver, som et murerfirma i Aabybro kan give dig et tilbud på.

Få et tilbud på byggeri af nyt hus i Aabybro

Bygge nyt hus

Et nyt hus er en drøm for de fleste familier. For en murer er det også noget helt særligt at være med til at bygge et nyt hus fra grunden.

Få et tilbud på tilbygning i mursten til dit hus i Aabybro

Tilbygning i mursten

Er huset blevet for lille? Prisen på en tilbygning svinger utrolig meget alt afhængig af antal kvadratmeter og valg af materialer.

Få et tilbud på ny facade i Aabybro

Ny facade

Vind og vejr slider på facaden, men du kan beskytte murværket ved at renovere facaden. Det gør underværker for et slidt hus.

Få et tilbud på facadeisolering i Aabybro

Facadeisolering

Kniber det med at holde på varmen? Indvendig eller udvendig efterisolering af facaden kan være løsningen alt afhængig af dit hus.

Få et tilbud på nyt badeværelse i Aabybro

Nyt badeværelse

En murer kan gøre dit nye badeværelse lækkert og indbydende med flotte fliser i de helt rigtige materialer, så de passer til din stil.

Få et tilbud på flisearbejde i Aabybro

Flisearbejde

Fliser og klinker skal lægges med stor omhu for at få et smukt resultat uanset, om det er gulvfliser eller vægfliser i køkken eller bad.

Få et tilbud på forsikringsskader der skal repareres af en murer i Aabybro

Forsikringsskader

Stormvejr, brand og indbrud kan beskadige dit hus. Sådanne skader bør repareres hurtigst muligt uden at slække på kvaliteten.

Få et tilbud på renovering af hus i Aabybro

Renovering af hus

En ombygning eller renovering af dit hus kan give en bedre udnyttelse af pladsen, så dit hus bliver mere moderne og energivenligt.

Få et tilbud på renovering af skorsten i Aabybro

Renovering af skorsten

En skorsten er meget udsat for regn, vind og frost. Derfor er skader på skorstene også meget almindelige, men det kan en murer rette op på.

Få et tilbud fra en billig murer i Aabybro på reparation af revner i murværk

Reparation af revner

Store gennemgående revner i murværket kan repareres. Det er dog vigtigt at klarlægge, hvorfor de er opstået, da det kan være alvorligt.

Få et tilbud på udskiftning af mursten fra en billig murer i Aabybro

Udskiftning af mursten

Mursten med revner, knækkede hjørner eller ødelagt overflade er udsatte for frostsprængninger, som kan ødelægge murværket.

Få et tilbud på tilmuring af dørhul fra en billig murer i Aabybro

Tilmuring af dørhul

Vil du fx flytte din hoveddør, skal dørhullet efter den gamle dør mures til med en sten, der ligger så tæt på de eksisterende som muligt.

Få et tilbud på omfugning af murværk i Aabybro

Omfugning af murværk

Omfugning af murværk kan blive nødvendigt, hvis du fx har murbier. Omfugning kan også være en flot renovering af facaden på dit hus.

Få et tilbud på filtsning af murværk i Aabybro

Filtsning af murværk

Filtsning kan give en flot facade. Det er et tyndt lag puds, hvor murstenene stadig kan ses igennem. Vandskuring dækker derimod mere.

Få et tilbud på pudsearbejde i Aabybro

Pudsearbejde

Man kan også pudse indendørs vægge. Man kan fx pudse med gipspuds eller farvet spartelmasse, som giver en flot effekt.

Få et tilbud på facadepuds i Aabybro

Facadepuds

Man kan behandle mange typer af overflader med facadepuds lige fra mursten og beton til isolering i forbindelse med efterisolering.

Hvilke opgaver kan en murer i Aabybro klare for dig?

Som murer bygger man huse i mursten, vedligeholder murværk og lægger fliser på gulve og vægge.

En murerforretning i Aabybro kan hjælpe med alle former for murerarbejde, store såvel som små opgaver. Det ser måske nemt nok ud at stable mursten oven på hinanden, men det kræver både håndelag og erfaring, hvis en mur skal være lige og pæn at se på. Det kræver fx viden at blande mørtlen i det rigtige forhold, så konsistensen bliver lige tilpas, så mørtlen er nem at arbejde med og ikke tørrer for hurtigt. Forkert opmuring kan forårsage sætningsskader og revner i murværket, så derfor er det en god idé at bruge en erfaren og god murer i Aabybro, hvis du vil være sikker på, at din mureropgave bliver udført korrekt i første omgang.

Du skal se på murerens arbejde i mange år fremover, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du er tilfreds med resultatet. Hvis du fx selv vil lægge fliser i dit badeværelse, gælder det om at være nøjagtig, så de ikke kommer til at lægge skævt, eller der er kanter, der stikker op. Det sker fx jævnligt, at folk glemmer at kigge bag på fliserne for at se, om der er en pil, som markerer, i hvilken retning fliserne skal ligge. Der vil være sådan en pil bag på en flise, hvis producenten vurderer, at man kan se det på mønstret, hvis flisen er vendt i en forkert retning.

Der er naturligvis også mange andre opgaver, som en murermester i Aabybro kan hjælpe dig med. Det kan fx være opførsel af et fuldmuret hus, opmuring af vægge indendørs såvel som udendørs, opførsel af en tilbygning eller garage i mursten, reparation af revner i murværk, reparation af sætningsskader, sætningsrevner og frostskader, udskiftning af mursten, omfugning af murværk, pudsning af sokkel, reparation af revner i sokkelpuds, facaderenovering, efterisolering af facade i forbindelse med facaderenovering, sandblæsning af murværk og betonfacader, pudsning, vandskuring eller filtsning af facade, kalkning af murværk og vægge, støbning af trappe, lægning af gulvfliser og klinker i entré, bryggers, køkken og badeværelse, renovering af badeværelse med støbning af gulv, ekstra isolering og gulvvarme og udskiftning af fliser på gulv og vægge, vådrumssikring, opsætning af fliser på vægge i fx bruseniche, støbning af gulve, renovering af bryggers, renovering af køkken, opmuring af skorsten og renovering af skorsten. Som du kan se, spænder en murers arbejdsopgaver ganske bredt.

Få et tilbud på fx flisearbejde i Aabybro

Ofte stillede spørgsmål

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg har modtaget?

Nej, det er helt uforpligtende for dig at bede om 3 tilbud. Hvis ingen af dem lever op til dine ønsker eller budget, behøver du ikke gøre brug af tilbuddene. Dog vil håndværkerne sætte pris på en tilbagemelding om, at du ikke er interesseret i deres tilbud.

✔ Hvad koster det at modtage 3 tilbud på murerarbejde i Aabybro?

Det er helt gratis for dig at modtage 3 tilbud på murerarbejde.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud?

Du vil modtage det første tilbud i løbet af 3 hverdage.

✔ Hvad koster en murer i Aabybro?

Prisen på murerarbejde i Aabybro vil naturligvis afhænge af opgavens omfang og karakter. Skal du fx have muret et hus, vil prisen blandt andet afhænge af, hvilken mursten du vælger. Specialfremstillede mursten kan være meget dyre, mens de mest brugte mursten er forholdsvis billige, fordi der bliver produceret mange af dem. Derfor kan det være en god idé at indhente 3 tilbud, så du har noget at sammenligne med.

✔ Hvad nu hvis jeg har flere forskellige opgaver?

Du kan indhente tilbud fra mange forskellige håndværkere som fx malere, tømrere, elektrikere og så videre. Hvis du gerne vil indhente flere tilbud, er det en god idé at indsende dem enkeltvis. Det gør det nemmere at finde frem til de bedste håndværkere, der kan give et tilbud til dig.

✔ Får jeg tilbud fra udenlandske murere?

Nej, du modtager kun tilbud fra håndværkere, som er registreret med dansk CVR-nummer.

Hvad nu hvis der er fejl i murerarbejdet?

Hvis du opdager fejl i det arbejde, som mureren afleverer, kan du forlange, at fejlene bliver rettet inden for et fornuftigt tidsrum. Bliver fejlene ikke rettet på tilfredsstillende vis, kan du som kunde enten at lade en anden murer udbedre dem for den første murers regning eller kræve et nedslag i prisen.

Har du og din murer ikke aftalt noget specifikt om, hvordan arbejdet skal udføres, kan du forvente, at arbejdet er udført fagmæssigt korrekt. Husk altid at lave en skriftlig aftale med din murer om, hvad du skal have lavet. Så står du bedst, hvis I bliver uenige. En mundtlig aftale er også bindende, men det kan være svært at bevise, hvad der er blevet sagt og aftalt.

I værste fald kan du indkalde til syn og skøn. I sådan et tilfælde vil en skønsmand forsøge at finde en løsning på uenighederne mellem dig og din murer.

Hos 3byggetilbud kan du søge om en gratis entreprisegaranti, hvis du har taget imod et af de murertilbud, som du har modtaget gennem dem. Den dækker fejl og mangler i det udførte murerarbejde til en værdi af adskillige tusinde kroner, så du er sikret, hvis uheldet er ude.

Få en garanti på murerarbejde i Aabybro