Du er her: Forside > Nordjylland > Hirtshals

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig murer i Hirtshals

Få 3 tilbud med priser i løbet af 3 dage

Her kan du få hjælp til at finde et billigt murerfirma i Hirtshals. Alt hvad du skal gøre er at bruge et øjeblik på at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge. Det er en service fra 3Byggetilbud, som vi reklamerer for.


✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske murerfirmaer

Få 3 tilbud og find en billig murer i Hirtshals

Få 3 tilbud på murerarbejde udført af billig murer i Hirtshals

Vi gør det nemt for dig at sammenligne priser fra murermestre i Hirtshals.

Vil du gerne finde en billig murer i Hirtshals? Muligheden er der i hvert fald. Alt hvad du skal gøre er at besøge 3Byggetilbud, som vi reklamerer for, og udfylde deres formular med en beskrivelse af det murerarbejde, som du gerne vil have udført. Gå gerne i detaljer, så murerne har så mange oplysninger som muligt at gå ud fra. Du kan også vedhæfte billeder. Jo bedre du beskriver din mureropgave, jo bedre forudsætninger har murerne for at give dig et tilbud på din opgave.

Når du har beskrevet din opgave, vil du blive kontaktet af 3 murere fra Hirtshals og omegn. De er alle professionelle og CVR-registreret, da der bliver lagt stor vægt på, at de leverer et godt stykke arbejde, så du får en god oplevelse og bliver glad og tilfreds.

Du vil blive kontaktet af murerfirmaer i Hirtshals, som både har kompetencerne og tiden til at påtage sig din opgave. Det vil sige, at det er murere, som rent faktisk kan hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske være for omfattende for en selvstændig murermester, eller deres kalender er fyldt lige i øjeblikket. Derfor kan du spare dig selv for at ringe forgæves rundt efter murerservice, hvis du indhenter 3 tilbud.

I praksis vil mange murere gerne ud og besigtige en opgave, inden de giver et tilbud. Der kan nemlig være mange forhold, der spiller ind, når de skal komme med en pris. Samtidig giver et møde mellem mureren og dig de bedste forudsætninger for, at I kan tale din opgave igennem, så du kan få et tilbud, som tager højde for dine ønsker, dit budget og de faktiske forhold hos dig.

Du vil derefter modtage tilbud fra de murerfirmaer, som du har været i kontakt med, så du ved, hvad det vil koste at få udført din opgave. Det står dig helt frit for at vælge det tilbud, som passer dig bedst. Det er en service, som er ganske gratis og uforpligtende for dig. Du behøver ikke at sige ja til et af tilbuddene, hvis ingen af dem lever op til dine forventninger.

Her er alt i alt en god mulighed for at få en idé om, hvad det koster at få udført murerarbejde i Hirtshals.

Find en god billig murer i Hirtshals

Hvad kan en murer i Hirtshals give mig tilbud på?

En murer i Hirtshals giver dig gerne et tilbud, hvis du tager kontakt til ham, når du har en opgave, som kræver en murer. Her får du nogle eksempler på opgaver, som et murerfirma i Hirtshals kan give dig et tilbud på.

Få et tilbud på byggeri af nyt hus i Hirtshals

Bygge nyt hus

Et nyt hus er en drøm for de fleste familier. For en murer er det også noget helt særligt at være med til at bygge et nyt hus fra grunden.

Få et tilbud på tilbygning i mursten til dit hus i Hirtshals

Tilbygning i mursten

Er huset blevet for lille? Prisen på en tilbygning svinger utrolig meget alt afhængig af antal kvadratmeter og valg af materialer.

Få et tilbud på ny facade i Hirtshals

Ny facade

Vind og vejr slider på facaden, men du kan beskytte murværket ved at renovere facaden. Det gør underværker for et slidt hus.

Få et tilbud på facadeisolering i Hirtshals

Facadeisolering

Kniber det med at holde på varmen? Indvendig eller udvendig efterisolering af facaden kan være løsningen alt afhængig af dit hus.

Få et tilbud på nyt badeværelse i Hirtshals

Nyt badeværelse

En murer kan gøre dit nye badeværelse lækkert og indbydende med flotte fliser i de helt rigtige materialer, så de passer til din stil.

Få et tilbud på flisearbejde i Hirtshals

Flisearbejde

Fliser og klinker skal lægges med stor omhu for at få et smukt resultat uanset, om det er gulvfliser eller vægfliser i køkken eller bad.

Få et tilbud på forsikringsskader der skal repareres af en murer i Hirtshals

Forsikringsskader

Stormvejr, brand og indbrud kan beskadige dit hus. Sådanne skader bør repareres hurtigst muligt uden at slække på kvaliteten.

Få et tilbud på renovering af hus i Hirtshals

Renovering af hus

En ombygning eller renovering af dit hus kan give en bedre udnyttelse af pladsen, så dit hus bliver mere moderne og energivenligt.

Få et tilbud på renovering af skorsten i Hirtshals

Renovering af skorsten

En skorsten er meget udsat for regn, vind og frost. Derfor er skader på skorstene også meget almindelige, men det kan en murer rette op på.

Få et tilbud fra en billig murer i Hirtshals på reparation af revner i murværk

Reparation af revner

Store gennemgående revner i murværket kan repareres. Det er dog vigtigt at klarlægge, hvorfor de er opstået, da det kan være alvorligt.

Få et tilbud på udskiftning af mursten fra en billig murer i Hirtshals

Udskiftning af mursten

Mursten med revner, knækkede hjørner eller ødelagt overflade er udsatte for frostsprængninger, som kan ødelægge murværket.

Få et tilbud på tilmuring af dørhul fra en billig murer i Hirtshals

Tilmuring af dørhul

Vil du fx flytte din hoveddør, skal dørhullet efter den gamle dør mures til med en sten, der ligger så tæt på de eksisterende som muligt.

Få et tilbud på omfugning af murværk i Hirtshals

Omfugning af murværk

Omfugning af murværk kan blive nødvendigt, hvis du fx har murbier. Omfugning kan også være en flot renovering af facaden på dit hus.

Få et tilbud på filtsning af murværk i Hirtshals

Filtsning af murværk

Filtsning kan give en flot facade. Det er et tyndt lag puds, hvor murstenene stadig kan ses igennem. Vandskuring dækker derimod mere.

Få et tilbud på pudsearbejde i Hirtshals

Pudsearbejde

Man kan også pudse indendørs vægge. Man kan fx pudse med gipspuds eller farvet spartelmasse, som giver en flot effekt.

Få et tilbud på facadepuds i Hirtshals

Facadepuds

Man kan behandle mange typer af overflader med facadepuds lige fra mursten og beton til isolering i forbindelse med efterisolering.

Hvilke opgaver kan en murer i Hirtshals klare for dig?

Som murer bygger man huse i mursten, vedligeholder murværk og lægger fliser på gulve og vægge.

En murerforretning i Hirtshals kan hjælpe med alle former for murerarbejde, store såvel som små opgaver. Det ser måske nemt nok ud at stable mursten oven på hinanden, men det kræver både håndelag og erfaring, hvis en mur skal være lige og pæn at se på. Det kræver fx viden at blande mørtlen i det rigtige forhold, så konsistensen bliver lige tilpas, så mørtlen er nem at arbejde med og ikke tørrer for hurtigt. Forkert opmuring kan forårsage sætningsskader og revner i murværket, så derfor er det en god idé at bruge en erfaren og god murer i Hirtshals, hvis du vil være sikker på, at din mureropgave bliver udført korrekt i første omgang.

Du skal se på murerens arbejde i mange år fremover, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du er tilfreds med resultatet. Hvis du fx selv vil lægge fliser i dit badeværelse, gælder det om at være nøjagtig, så de ikke kommer til at lægge skævt, eller der er kanter, der stikker op. Det sker fx jævnligt, at folk glemmer at kigge bag på fliserne for at se, om der er en pil, som markerer, i hvilken retning fliserne skal ligge. Der vil være sådan en pil bag på en flise, hvis producenten vurderer, at man kan se det på mønstret, hvis flisen er vendt i en forkert retning.

Der er naturligvis også mange andre opgaver, som en murermester i Hirtshals kan hjælpe dig med. Det kan fx være opførsel af et fuldmuret hus, opmuring af vægge indendørs såvel som udendørs, opførsel af en tilbygning eller garage i mursten, reparation af revner i murværk, reparation af sætningsskader, sætningsrevner og frostskader, udskiftning af mursten, omfugning af murværk, pudsning af sokkel, reparation af revner i sokkelpuds, facaderenovering, efterisolering af facade i forbindelse med facaderenovering, sandblæsning af murværk og betonfacader, pudsning, vandskuring eller filtsning af facade, kalkning af murværk og vægge, støbning af trappe, lægning af gulvfliser og klinker i entré, bryggers, køkken og badeværelse, renovering af badeværelse med støbning af gulv, ekstra isolering og gulvvarme og udskiftning af fliser på gulv og vægge, vådrumssikring, opsætning af fliser på vægge i fx bruseniche, støbning af gulve, renovering af bryggers, renovering af køkken, opmuring af skorsten og renovering af skorsten. Som du kan se, spænder en murers arbejdsopgaver ganske bredt.

Få et tilbud på fx flisearbejde i Hirtshals

Ofte stillede spørgsmål

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg har modtaget?

Nej, det er helt uforpligtende for dig at bede om 3 tilbud. Hvis ingen af dem lever op til dine ønsker eller budget, behøver du ikke gøre brug af tilbuddene. Dog vil håndværkerne sætte pris på en tilbagemelding om, at du ikke er interesseret i deres tilbud.

✔ Hvad koster det at modtage 3 tilbud på murerarbejde i Hirtshals?

Det er helt gratis for dig at modtage 3 tilbud på murerarbejde.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud?

Du vil modtage det første tilbud i løbet af 3 hverdage.

✔ Hvad koster en murer i Hirtshals?

Prisen på murerarbejde i Hirtshals vil naturligvis afhænge af opgavens omfang og karakter. Skal du fx have muret et hus, vil prisen blandt andet afhænge af, hvilken mursten du vælger. Specialfremstillede mursten kan være meget dyre, mens de mest brugte mursten er forholdsvis billige, fordi der bliver produceret mange af dem. Derfor kan det være en god idé at indhente 3 tilbud, så du har noget at sammenligne med.

✔ Hvad nu hvis jeg har flere forskellige opgaver?

Du kan indhente tilbud fra mange forskellige håndværkere som fx malere, tømrere, elektrikere og så videre. Hvis du gerne vil indhente flere tilbud, er det en god idé at indsende dem enkeltvis. Det gør det nemmere at finde frem til de bedste håndværkere, der kan give et tilbud til dig.

✔ Får jeg tilbud fra udenlandske murere?

Nej, du modtager kun tilbud fra håndværkere, som er registreret med dansk CVR-nummer.

Hvad nu hvis der er fejl i murerarbejdet?

Hvis du opdager fejl i det arbejde, som mureren afleverer, kan du forlange, at fejlene bliver rettet inden for et fornuftigt tidsrum. Bliver fejlene ikke rettet på tilfredsstillende vis, kan du som kunde enten at lade en anden murer udbedre dem for den første murers regning eller kræve et nedslag i prisen.

Har du og din murer ikke aftalt noget specifikt om, hvordan arbejdet skal udføres, kan du forvente, at arbejdet er udført fagmæssigt korrekt. Husk altid at lave en skriftlig aftale med din murer om, hvad du skal have lavet. Så står du bedst, hvis I bliver uenige. En mundtlig aftale er også bindende, men det kan være svært at bevise, hvad der er blevet sagt og aftalt.

I værste fald kan du indkalde til syn og skøn. I sådan et tilfælde vil en skønsmand forsøge at finde en løsning på uenighederne mellem dig og din murer.

Hos 3byggetilbud kan du søge om en gratis entreprisegaranti, hvis du har taget imod et af de murertilbud, som du har modtaget gennem dem. Den dækker fejl og mangler i det udførte murerarbejde til en værdi af adskillige tusinde kroner, så du er sikret, hvis uheldet er ude.

Få en garanti på murerarbejde i Hirtshals