Reklame for 3byggetilbud

Find en billig murer

Få 3 tilbud i løbet af 3 dage


✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig murer i din by Har du en opgave, som kræver en erfaren og god murer? Eller måske søger du en billig murer? Du kan bestille 3 tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det er ret nemt og tager kun et øjeblik.

✔ Besøg 3byggetilbuds hjemmeside

✔ Beskriv kort din mureropgave

✔ Vedhæft eventuelt et billede

✔ Indsend din opgave


Reklamelink

Du vil derefter blive ringet op af en servicemedarbejder fra 3byggetilbud, som sammen med dig vil gennemgå din opgave for at sikre, at de har forstået den korrekt og har alle de nødvendige informationer. Derefter vil de udvælge 3 murere, som kan give dig et tilbud. De bliver valgt ud fra kriterier som geografi, erfaring og kompetencer, så du får tilbud fra 3 murere, som er kompetente til at klare lige præcis din opgave. De 3 murere vil hver især kontakte dig inden for 3 hverdage, så I kan tale nærmere om din opgave og det tilbud, som du ønsker. Når du har modtaget murernes tilbud, kan du frit vælge det tilbud, som bedst lever op til dine ønsker. Er du så uheldig, at ingen af tilbuddene indfrier dine forventninger, er du også velkommen til at takke nej til dem alle 3.

Vælger du at gøre brug af et af de tilbud, som du har fået gennem 3byggetilbud, har du mulighed for at søge om en gratis entreprisegaranti. Det er din sikkerhed mod uforudsete fejl og mangler i det arbejde, som mureren udfører for dig.

Få 3 tilbud og find en billig murer

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan får jeg en god pris på murerarbejde?

Du kan få 3 tilbud fra dygtige og professionelle murerfirmaer, hvis du sender din ind opgave til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at sende en opgave ind. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 udvalgte murere i deres netværk.

✔ Hvilke murere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de murere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske murerfirmaer, som giver en god service og har en sund økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud?

Du vil modtage det første tilbud i løbet af 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad kan en murer give mig tilbud på?

En murer giver dig gerne et tilbud, hvis du tager kontakt til ham, når du har en opgave, som kræver en murer. Her får du nogle eksempler på opgaver, som et murerfirma kan give dig et tilbud på.

Få et tilbud på byggeri af nyt hus

Bygge nyt hus

Et nyt hus er en drøm for de fleste familier. For en murer er det også noget helt særligt at være med til at bygge et nyt hus fra grunden.

Få et tilbud på tilbygning i mursten

Tilbygning i mursten

Er huset blevet for lille? Prisen på en tilbygning svinger utrolig meget alt afhængig af antal kvadratmeter og valg af materialer.

Få et tilbud på ny facade

Ny facade

Vind og vejr slider på facaden, men du kan beskytte murværket ved at renovere facaden. Det gør underværker for et slidt hus.

Få et tilbud på facadeisolering

Facadeisolering

Kniber det med at holde på varmen? Indvendig eller udvendig efterisolering af facaden kan være løsningen alt afhængig af dit hus.

Få et tilbud på nyt badeværelse

Nyt badeværelse

En murer kan gøre dit nye badeværelse lækkert og indbydende med flotte fliser i de helt rigtige materialer, så de passer til din stil.

Få et tilbud på flisearbejde

Flisearbejde

Fliser og klinker skal lægges med stor omhu for at få et smukt resultat uanset, om det er gulvfliser eller vægfliser i køkken eller bad.

Få et tilbud på forsikringsskader der skal repareres af en murer

Forsikringsskader

Stormvejr, brand og indbrud kan beskadige dit hus. Sådanne skader bør repareres hurtigst muligt uden at slække på kvaliteten.

Få et tilbud på renovering af hus

Renovering af hus

En ombygning eller renovering af dit hus kan give en bedre udnyttelse af pladsen, så dit hus bliver mere moderne og energivenligt.

Få et tilbud på renovering af skorsten

Renovering af skorsten

En skorsten er meget udsat for regn, vind og frost. Derfor er skader på skorstene også meget almindelige, men det kan en murer rette op på.

Få et tilbud på reparation af revner i murværk

Reparation af revner

Store gennemgående revner i murværket kan repareres. Det er dog vigtigt at klarlægge, hvorfor de er opstået, da det kan være alvorligt.

Få et tilbud på udskiftning af mursten

Udskiftning af mursten

Mursten med revner, knækkede hjørner eller ødelagt overflade er udsatte for frostsprængninger, som kan ødelægge murværket.

Få et tilbud på tilmuring af dørhul

Tilmuring af dørhul

Vil du fx flytte din hoveddør, skal dørhullet efter den gamle dør mures til med en sten, der ligger så tæt på de eksisterende som muligt.

Få et tilbud på omfugning af murværk

Omfugning af murværk

Omfugning af murværk kan blive nødvendigt, hvis du fx har murbier. Omfugning kan også være en flot renovering af facaden på dit hus.

Få et tilbud på filtsning af murværk

Filtsning af murværk

Filtsning kan give en flot facade. Det er et tyndt lag puds, hvor murstenene stadig kan ses igennem. Vandskuring dækker derimod mere.

Få et tilbud på pudsearbejde

Pudsearbejde

Man kan også pudse indendørs vægge. Man kan fx pudse med gipspuds eller farvet spartelmasse, som giver en flot effekt.

Få et tilbud på facadepuds

Facadepuds

Man kan behandle mange typer af overflader med facadepuds lige fra mursten og beton til isolering i forbindelse med efterisolering.

I hvilke byer kan jeg få et tilbud på murerarbejde?

Dygtige murerfirmaer i hele Danmark står klar til at give dig et tilbud på din opgave. Når du udfylder formularen, skal du oplyse dit postnummer, og så vil du få tilbud fra murerfirmaer, som arbejder i dit lokalområde.