Du er her: Forside > Om

Reklame for 3byggetilbud

Frygter du en dyr regning fra mureren?

Indhent 3 tilbud og spar penge

Få 3 tilbud på murerarbejde

Er du bekymret for, hvad det vil koste at få udført murerarbejde? Det behøver slet ikke at være så dyrt, som du frygter. Især ikke hvis du prøver at indhente 3 tilbud på nettet. Du kan fx indhente 3 tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at spare penge samtidig med, at du får din mureropgave udført af en dygtig og komptetent murer, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

3byggetilbud er en service, hvor du hurtigt og nemt kan indhente 3 tilbud på en mureropgave. Du vil i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud dygtige og servicemindede murere, som 3byggetilbud samarbejder med. De gør kun brug af danske virksomheder, som har en fornuftig økonomi og leverer en god service. Du har også mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. Du er altså i trygge hænder, hvis du vælger at finde en murer gennem 3byggetilbud.

Denne hjemmeside er ejet og drevet af virksomheden Frumik, som har CVR-nummer 29951489 og adresse på Herrestrupvej 15 i 4200 Slagelse. Du kan kontakte os på hej@dinbyggeguide.dk.